Luftshoppen är öppen

Love is in the air.

Efter några månaders slit har den äntligen öppnat. Vår nya butik luftshoppen. Tanken är att göra livet lättare och radonmätning enklare.

Du vet hur det är. Är det krångligt att handla, särskilt på mobilen, så ringer man istället.

Ringa är du naturligtvis välkommen att göra när som helst. Men kan man göra ärenden direkt över nätet så är det praktiskt. Därför har vi vässat vårt digitala och mobila erbjudande.

Luftshoppen

Vår nya webbshop har produkter för radonmätning. Såna produkter ska vara lättillgängliga. För det är bra om så många som möjligt tar reda på fakta om sin luft. Både för hälsans och ekonomins skull. Att göra radonmätning enklare känns som ett självklart ansvar för oss att ta.

Lång och kort radonmätning

Luftshoppen har mätpaket för villaägare, flerbostadshus och arbetsplatser. Vi har också lagt till mätpaket för dricksvatten. Har du egen brunn är det bra om du kollar ditt vatten.

Normalt gör man alltid en långtidsmätning som tar 60 dygn. Men det kan ibland finnas skäl att mäta radon snabbare än så. Till exempel när du ska köpa eller sälja hus. Då kan du göra en korttidsmätning på bara 7 dygn. Den är inte lika säker men kan ge dig en snabbkoll på radonläget.

Hoppas du gillar luftshoppen och resten av nya sajten också. Ta den här länken dit.