Radonsanering i Bengtsfors

Radonsanering hos Susanne Erixon i Bengtsfors.

»Äntligen är det gjort!«

– Jag gick in på Radeas hemsida och skrev att jag ville ha en offert. Jag hade förslag från en annan firma och ville jämföra. Fredrik från Radea hörde av sig direkt och vi bokade ett besök. Jag har ett soutteränghus med blåbetong men det mesta av radonet kom från marken. 780 Bq/m³ i undervåningen och 330 Bq/m³ på övervåningen. Det gav ett årsmedelvärde på 560 Bq/m³, säger Susanne Erixon i Bengtsfors, Dalsland.

Tydlig offert och smidig installation

– Sen kom en offert på radonsug och ventiler, mycket lägre pris än den förra firman. Jag ringde Fredrik direkt och bestämde datum. Han sa att två arbetsdagar behövdes.

– Det kom två killar kl 08:00 som det var sagt. De gjorde ett jättebra jobb. Det tog en och en halv dag och då var städningen gjord också. Nu är det bara att vänta i två månader på mätresultatet.

Kan detta verkligen fungera?

– Efter två månader kom resultatet och jag blev glatt förvånad, 60 Bq/m³ i undervåningen och 30 Bq/m³ på övervåningen, årsmedelvärde 40 Bq/m³. Otroligt! Jag kan varmt rekommendera Radea. Bra service, bra pris och ett jättebra jobb!

Vill du också ta tag i problemet?

Har du precis som Susanne en radonmätning som visar på halter över 200 Bq/m³? Då gör vi en kostnadsfri radonbesiktning hemma hos dig. Efter det får du ett åtgärdsförslag med fast pris och garantier.

Visa erbjudandet

eller kontakta oss direkt.