Efter en semester med tveksamt väder i början fick vi några soliga veckor till sist. Nu är alla våra medarbetare tillbaka i arbete, utvilade och hungriga!

Förutom alla våra villakunder, som just nu är många, håller vi för närvarande på att öka ventilationen i bostadsrättsföreningar i Köping och Karlskoga, där vi monterar ventiler bakom radiatorer och sätter fläktar på taket. Mycket spring i trapphus att hinna med innan taken börjar bli för hala för arbete!

brf sigrun
Ett av jobben kräver hjälp av en skylift

Vår montör Fredrik installerar en takfläkt på ett flerbostadshus
Vår montör Fredrik installerar en takfläkt på ett flerbostadshus

Vi har också en ny mätsäsong att se fram emot, och vi börjar redan förbereda oss inför den. Har du inte läst vår sida kring radonmätningar kan det vara ett tips inför hösten. På fredag har vi dessutom en kick-off där vi träffas allesammans för att vidareutvecklas och ha trevligt.