Vi hjälper många föreningar och fastighetsägare att mäta radon. I vårt produktutbud har vi bl.a tjänsten fullservicemätning, där vi tar hand om hela mätprojektet och ser till att det levereras kompletta och godkända mätprotokoll.

Nedan berättar Andreas på Skanska om sina erfarenheter.

”Skanska är ett av Sveriges största byggföretag som bl.a. utvecklar, bygger och underhåller bostäder. För att göra radonmätningarna i flerbostadshus på ett säkert sätt som också är smidigt för den boende anlitar vi Radea för denna uppgift. Radea planerar radonmätningen, aviserar de boende, placerar ut detektorer och samlar sedan in dessa när mätningen är klar. Efter analys får vi mätresultaten och en kopia skickas även till kommunens miljöförvaltning.

Alla som själv har försökt administrera en mätning i många lägenheter vet att det är svårt med logistiken, vi har haft ett bra samarbete och jag kan rekommendera att detta arbete lämnas till Radea.”

Andreas Gillberg

Projektledare Eftermarknad

Skanska Sverige AB

Vill du se ditt totalpris för fullservice?

Begär offert

eller kontakta oss om du har frågor om fullservice.