Välkommen Patrik

Vi välkomnar Patrik Langham som ny medarbetare. Patrik har tidigare erfarenheter från snickeri och kaminer och kommer att arbeta som montör/besiktningsman och ansvara för region Västerås-Örebro med omnejd. Vi är väldigt glada över att ha fått Patrik till oss.

Radea, firmamärke

Välkomna Ivan och Joakim

Efter en het sommar är vår säsong igång igen. Till hösten har vi gjort klart med två nya medarbetare, Ivan och Joakim. Vi är oerhört glada över att ha knutit dessa till oss.

Radea, firmamärke

Välkommen Thomas!

Nytt år och ett nytt tillskott Radea. Thomas Thun som ska arbeta ute hos våra kunder tillsammans med våra andra montörer och projektledare välkomnas.

God Jul önskar Radea

Julledigt 2017

Imorgon fredag stänger vi ner verksamheten för i år och är tillbaka den 8e januari.

Nu går flyttlasset

Vi har vuxit ur vår lokal och flyttar inom kort till större lokal i Häggvik, Sollentuna. Den 15/6 går flyttlasset till Hammarbacken 4B och alla kunder, leverantörer och vänner är så klart alltid välkomna att hälsa på oss och prata inomhusluft!

Välkommen Patrik!

Efter semestern får vi tillskott till personalstyrkan. Vi välkomnar Patrik Karlsson som ska arbeta med monteringar tillsammans med våra projektledare.

God Jul önskar Radea

God jul och gott nytt år

Nu stänger vi ner verksamheten några veckor, men är tillbaka på banan igen den 7:e januari.

Johan Ekeblad, Radea

Ny medarbetare

Nu har vi äntligen funnit den vi söker! Vi välkomnar Johan Ekeblad till Radea.

Radea

Full fart igen

Efter en semester med tveksamt väder i början fick vi några soliga veckor till sist. Nu är alla våra medarbetare tillbaka i arbete, utvilade och hungriga!

Glad sommar önskar vännerna på Radea

Semestertider

Tiden går fort när man har roligt och nu närmar det sig semester. Åtminstone veckorna 29–30. Vill du ha snabbast möjliga hjälp så kan du…

Vi anställer

Radea växer och expanderar och vi vill bli fler. Du behöver bara vara punktlig, charmig och kunna allt om luft. Och så får du givetvis stå för allt fikabröd första månaden.

God Jul önskar Radea

God Jul och Gott Nytt År

Nu stänger vi ner verksamheten några veckor. Men vi är tillbaka på banan igen den 7:e januari – redo att återuppta kampen för ett bättre inomhusklimat.

Radea är företagsvän till Cancerfonden

Företagsvän till Cancerfonden

Det känns så självklart men ändå har det dröjt. Nu har vi bestämt oss för att bli företagsvän och stödja Cancerfonden. Valet känns glasklart eftersom det finns en tydlig koppling mellan radon och lungcancer.

Luftshoppen öppnar

Nu öppnar luftshoppen

Efter några månaders slit har den äntligen öppnat. Vår nya butik luftshoppen. Tanken är att göra livet lättare och radonmätning enklare.