Reklamations-, retur och återbetalningsregler

Är du inte nöjd med din vara eller ångrar ditt köp så meddelar du oss. Reklamation ska komma oss tillhanda inom 14 dagar efter leverans. Du har full returrätt inom 14 dagar för mätpaket i obruten förpackning.

Returnera till:

Radea AB
Box 788
191 27 Sollentuna

Efter reklamation och retur får du tillbaka pengarna inom 5 arbetsdagar.


Leveransvillkor

Orderbekräftelse

När du har gjort din beställning och godkänt den skickar vi en orderbekräftelse via mejl till dig. Där står ditt ordernummer som kan vara bra att ha om du kontaktar oss.

Fri frakt

Vi levererar våra mätpaket fraktfritt inom Sverige.

Leveranstid

Beräknad leveranstid från ditt beställningsdatum är 3 arbetsdagar.

Fakturavillkor

Vi erbjuder privatpersoner att handla mot faktura. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om för närvarande 60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:

  • Du har fyllt 18 år.
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst.
  • Du har inga betalningsanmärkningar.

Personuppgifter

I samband med din beställning lagrar vi och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Du kan läsa mer om vilka uppgifter vi sparar och varför på vår sida om personuppgifter.

Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information vi har registrerat om dig. Tycker du att den är felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning från vårt kundregister.

Informationen du lämnar om dig själv används för betalning och leverans. Vi garanterar dig att inga uppgifter någonsin kommer att säljas av oss eller föras vidare till någon annan.