Corentium Home – kontinuerlig mätare

1940,00 kr inkl moms

Radonmätaren Corentium Home är ett digitalt instrument för kontinuerlig övervakning av radongas i ditt hem och på din arbetsplats. Corentium Home visar lång- och korttidsgenomsnitt. Kan enkelt flyttas runt i byggnaden för att få en fullständig överblick av radon i bostäder, på kontoret, skolan eller dagis eller andra lokaler.

Slut i lager

Beskrivning

Corentium Home är en batteridriven radonmätare som visar radonhalterna på en display. Det ger möjligheter att snabbt se radonhalterna och även följa variationerna som beror på väderfaktorer, vädring och tryckskillnader.

Kom igång direkt

Mätaren placeras ut i det utrymme som ska mätas, och visar sedan ett långtidsvärde, ett veckovärde samt 1-dags värde. Instrumentet behöver inga inställningar, utan är redo att börja mäta så fort batterierna är insatta. För långtidsmätning kan instrumentet lagra upp till 16 månaders data.

Mätaren är utmärkt för att snabbt få mätresultat i olika delar av huset men också för att långsiktigt få koll på radonhalterna.

Snabbstartguide

 1. Sätt i batterierna.
 2. Radonmätaren ska placeras enligt:
  • Mätaren skall ligga med skärmen uppåt, mätaren för alltså inte stå eller hängas på väggen.
  • Mätaren får inte utsättas för direkt solljus.
  • Mätaren bör placeras minst 25 cm från närmaste vägg, minst 50 cm ovanför golvet, och minst 150 cm från närmaste dörr, fönster eller luftventil.
 3. Mätningen bör utföras under minst 7 dygn i utrymmen där man vistas, tex:
  • Vardagsrum
  • Sovrum
  • Rum med markkontakt.

Mer information

Vikt 0.13 kg
Dimensioner 120 × 225 × 69 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Corentium Home – kontinuerlig mätare”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *