Filtersats för ÖSTBERG

1199,00 kr1499,00 kr inkl moms

Filtersats (till och frånluft) för ditt Östberg-aggregat! Vi erbjuder svensktillverkade, högkvalitativa, energisnåla och miljövänliga filter för ditt ÖSTBERG-aggregat. Filtersatsen innehåller ett tilluftsfilter och ett frånluftsfilter. Filtrena har samma standard som originalfilter, vilket innebär att de gör precis samma jobb till ett lägre pris. En filtersats innebär att det räcker till ett byte. Dessa filter filtrerar bort damm, pollen, mögelsporer och föroreningar från utomhusluften. Välj ditt aggregat nedan för att beställa rätt filter!

Artikelnr: N/A

Beskrivning

Att ha ett effektivt och väl fungerande ventilationssystem är av yttersta vikt för att säkerställa att du andas in frisk och ren luft i ditt hem. Vi erbjuder svensktillverkade, högkvalitativa, miljövänliga och energi-snåla filter. Filter används för att fånga upp damm, partiklar, allergener och andra föroreningar, vilket bidrar till en hälsosam inomhusmiljö för dig och din familj.

Vårt sortiment av filter

Vi erbjuder ett brett urval av filter för olika typer av ventilationsaggregat från FLEXIT, Östberg samt Swegon Casa. Våra filter finns i olika storlekar och filtrationsklasser för att möta dina specifika behov. Oavsett om du har ett mekaniskt ventilationssystem, en värmeåtervinningsenhet (FTX), eller något annat system, har vi filter som passar perfekt.

  1. Grovfilter (G3/G4): Dessa filter är avsedda att stoppa större partiklar som damm, hår och fibrer. De är den första linjen av försvar för att skydda mer avancerade filter från större partiklar.
  2. Finfilter (F7/F8): Dessa filter fångar upp mindre partiklar, inklusive pollen och mögelsporer. De förbättrar luftkvaliteten markant och är särskilt fördelaktiga för personer med allergier.

Hur byter jag filter?

Att byta filter i ditt ventilationsaggregat är en enkel process som du kan göra själv utan professionell hjälp. Här är en kort guide för hur du gör det:

  1. Stäng av ventilationssystemet. Detta förhindrar att damm och partiklar sprids under filterbytet.
  2. Hitta filterluckan. Den kan vara placerad olika beroende på modellen, men den är oftast lätt att hitta och öppna.
  3. Ta bort det gamla filtret. Notera riktningen på filtret om det är märkt för att säkerställa att du sätter i det nya filtret på rätt sätt.
  4. Sätt in det nya filtret. Se till att det passar ordentligt och säkert på plats.
  5. Stäng filterluckan och starta ventilationssystemet igen.

Vi rekommenderar att du byter filter minst en gång per år för att säkerställa att aggregatet fungerar så bra som möjligt, och för att ni ska andas in ren luft.

Ytterligare information

ÖSTBERG-FILTER

HERU 100S, HERU 100T, HERU 160S, HERU 160T, HERU 200S, HERU 200T

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Filtersats för ÖSTBERG”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *