Lediga jobb

Radea är alltid intresserade av trevliga, duktiga och drivna medarbetare. Vi är ute på en spännande resa där vi är i ständig rörelse med fokus på hög kundnöjdhet och stolthet i arbetet. Vi är ett inkluderande företag som värdesätter utveckling och framåtanda. Kontakta oss gärna om du har ett intresse av att jobba med oss, även om ingen utannonserad tjänst passar just nu.

Ventilationsmontör i Stockholm

Vi söker nu en montör för installation av ventilations- och radonutrustning hos villakunder och i flerbostadshus. Arbetet utförs i samarbete med kollegor och med fokus på hög kundnöjdhet och genomtänkta lösningar. Vårt verksamhetsområde sträcker sig runt Mälardalen, med tyngdpunkt i Storstockholm.

Radea är ett företag som 2019 omsatte 36 miljoner kronor. Vi sysselsätter runt 20 personer på heltid i Stockholm och växer årligen genom en utarbetad plan. Vi är måna om att känna glädje och stolthet i vårt arbete och målsättningen är att våra kunder ska känna ett högt förtroende för oss genom alla kontakter. Viktiga ledord är tydlighet, transparens och punktlighet.

Vi söker dig som är en social och lösningsorienterad person. Då vi arbetar nära och inkluderande är det viktigt att du är en lagspelare. Tidigare erfarenheter kan komma från olika hantverk, vi står för upplärning kring våra lösningar under en introduktionsperiod. Du ska vara pålitlig och kommunikativ. Körkort är ett krav.

Vill du arbeta för ett växande företag som sätter personal och kunder i första hand tror vi att vi kan erbjuda dig mycket. Det finns goda möjligheter att själva påverka arbetsmiljön och ta egna initiativ, samtidigt som många strukturer och stöd finns tillhands i alla lägen. Då vi är måna om att hålla en hög kvalitet är det viktigt att alla har det stöd som behövs för att kunna prestera väl.

Skicka gärna in ett CV eller personligt brev som beskriver dig, så återkommer vi inom kort!

Kontakt.

Tipsa gärna en kompis om Radea