Lediga jobb

Radea är alltid intresserade av trevliga, duktiga och drivna medarbetare. Vi är ute på en spännande resa där vi är i ständig rörelse med fokus på hög kundnöjdhet och stolthet i arbetet. Vi är ett inkluderande företag som värdesätter utveckling och framåtanda. Kontakta oss gärna om du har ett intresse av att jobba med oss, även om ingen utannonserad tjänst passar just nu.

Ventilationsmontör i Stockholm

Vi söker nu en montör för installation av ventilations- och radonutrustning hos villakunder och i flerbostadshus. Arbetet utförs i samarbete med kollegor och med fokus på hög kundnöjdhet och genomtänkta lösningar. Vårt verksamhetsområde sträcker sig runt Mälardalen, med tyngdpunkt i Storstockholm.

Radea är ett företag som 2019 omsatte 36 miljoner kronor. Vi sysselsätter runt 20 personer på heltid i Stockholm och växer årligen genom en utarbetad plan. Vi är måna om att känna glädje och stolthet i vårt arbete och målsättningen är att våra kunder ska känna ett högt förtroende för oss genom alla kontakter. Viktiga ledord är tydlighet, transparens och punktlighet.

Vi söker dig som är en social och lösningsorienterad person. Då vi arbetar nära och inkluderande är det viktigt att du är en lagspelare. Tidigare erfarenheter kan komma från olika hantverk, vi står för upplärning kring våra lösningar under en introduktionsperiod. Du ska vara pålitlig och kommunikativ. Körkort är ett krav.

Vill du arbeta för ett växande företag som sätter personal och kunder i första hand tror vi att vi kan erbjuda dig mycket. Det finns goda möjligheter att själva påverka arbetsmiljön och ta egna initiativ, samtidigt som många strukturer och stöd finns tillhands i alla lägen. Då vi är måna om att hålla en hög kvalitet är det viktigt att alla har det stöd som behövs för att kunna prestera väl.

Skicka gärna in ett CV eller personligt brev som beskriver dig, så återkommer vi inom kort!

Kontakt.

Projektledande montör med inriktning kylteknik i Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi är i startgroparna av att starta upp ett nytt affärsområde mot kylteknik. Kundunderlaget finns och nu behövs bara en driftig medarbetare med kylteknikkompetens samt som vill vara med och få rullning på den nya verksamheten. Kan det vara du? Till en början arbetar du med montering men på sikt är tanken att du tar dig an en projekledarroll på heltid! Om du just nu studerar går det bra att börja på deltidsomfattning.

Om tjänsten
Radea är ett miljötekniskt företag som erbjuder innovativa tjänster och produkter inom värmeväxling och ventilationstekniska lösningar. Nu ska de starta upp ett nytt affärsområde inom kylteknik och söker dig som vill vara med som projektledande montör. Allt eftersom avdelningen byggs upp kommer du gå mer mot en projektledarroll, till dess att du har ansvaret på 100 %. Du arbetar i nära samarbete med VD och Vice VD.

Arbetsuppgifter
Din introduktion kommer ske genom att du följer med montörer och projektledare inom ett annat affärsområde för att lära dig arbetssätt och processer. Därefter kommer du börja ta monteringsuppdrag inom kylteknik och i samband med det även vara med vid besiktningar. Hur du lägger upp din planering är upp till dig. En vanlig vecka skulle exempelvis kunna se ut som så att du lägger tre dagar i veckan på montering och två dagar på besiktningar och projektledning. Med tiden kommer projektledaruppgifterna ta allt större del av din tid, till dess att du lägger fokus uteslutande på det.

Dina arbetsuppgifter som projektledare består av att vara med från första kundkontakt till dess att monteringen är avslutad. Det innebär att du är med på kundbesök, tar fram åtgärdsförslag, genomför besiktningar samt arbetsleder montörer. Du arbetar i nära samarbete med bland annat andra projektledare, montörer och ekonomiavdelningen. Målet är att få affärsområdet att växa, vilket är en resa ni startar med ett redan befintligt kundunderlag.

Vi söker dig som:

Har en pågående eller avslutad utbildning inom kylteknik som certifierad kyltekniker
Har goda kunskaper i svenska
Har B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat med ventilation eller kylteknik tidigare

Som person är du:

Strukturerad eftersom du behöver organisera och följa upp projekt utan att delar faller mellan stolarna

Kommunikativ och socialt kompetent eftersom du dagligen möter nya människor i arbetet

Ansvarstagande genom att du avslutar det du påbörjar samt tar ägandeskap för din egen planering samt dina arbetsuppgifter

Ansök om jobbet.

Tipsa gärna en kompis om Radea