Radea är alltid intresserade av trevliga, duktiga och drivna medarbetare. Vi är ute på en spännande resa där vi är i ständig rörelse med fokus på hög kundnöjdhet och stolthet i arbetet. Vi är ett inkluderande företag som värdesätter utveckling och framåtanda. Kontakta oss gärna om du har ett intresse av att jobba med oss, även om ingen utannonserad tjänst passar just nu.

Radea söker en montör inom ventilation för Mälardalen med omnejd

Radea söker alltid efter trevliga, duktiga och drivna medarbetare. Vi är på en spännande resa där vi är i ständig rörelse med fokus på hög kundnöjdhet och stolthet i arbetet. Vi är ett inkluderande företag som värdesätter utveckling och framåtanda. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att jobba med oss, även om ingen utannonserad tjänst passar just nu.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter blir att installera ventilationsutrustning åt Radeas kunder runt Mälardalen. Arbetet sker både självständigt och tillsammans med kollegor beroende på typ av montage och omfattning. Projektens längd är oftast mellan 1 – 5 arbetsdagar, vilket innebär att du får träffa många kunder, kollegor och tackla nya problemställningar dagligen. Vi ser helst att din utgångspunkt är i Stor-Stockholm, norra Södermanland eller Västmanland.

Kvalifikationer

  • Har erfarenhet av arbete med hantverk, exempelvis snickeri eller montör av annan utrustning
  • B-körkort
  • Svenska i både tal och skrift
  • Grundläggande engelska i tal

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en lagspelare med ett eget driv och hög initiativförmåga, men också är van att arbeta självständigt. Du bör ha en naturlig känsla för service och en önskan att överträffa våra kunders förväntningar. Som lagspelare är du villig att bidra till en positiv och stöttande arbetsmiljö där alla strävar efter att göra det bästa möjliga jobbet.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast söndagen den 21 maj 2023. Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lars Sjöberg, VD på Radea, på mejladress lars@radea.se.

Företagsbeskrivning

Radea är ett miljöteknikföretag som arbetar med inomhusluft, genom att lösa radonproblem och förbättra luftkvaliteten. Vi är måna om att känna glädje och stolthet i vårt arbete, och vår målsättning är att våra kunder ska känna ett högt förtroende för oss genom alla kontakter. Viktiga ledord är tydlighet, transparens och punktlighet. Genom två regionkontor är vi verksamma i tolv län.

Våra kunder är villaägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter 39 miljoner kronor och sysselsätter runt 20 personer på heltid i Stockholm och växer årligen genom en utarbetad plan.