Lediga jobb

Radea är alltid intresserade av trevliga, duktiga och drivna medarbetare. Kontakta oss gärna om du har ett intresse av att jobba med oss, även om ingen utannonserad tjänst passar just nu.

Ventilationsmontör i Stockholm

Vi växer och söker nu en ventilationsmontör som trivs med att ta ansvar och jobba tillsammans med kollegor för att lösa installationer på bra sätt. Arbetsuppgifterna består i att, tillsammans med projektledare och andra montörer, utföra ventilations- och radonåtgärder hos privatpersoner, i flerbostadshus och på arbetsplatser. Vi ser helst att du kan gå in som underentreprenör (med F-skatt sedel). Kontakta oss om det låter intressant, så förklarar vi tjänsten och kraven utförligare.

Kontakta oss för mer information.

Montör i Västmanland

Till vårt kontor i Västerås söker vi nu en ventilationsmontör som gillar möten med kund, sätter kvalitet i fokus och trivs med ansvar. Arbetsuppgifterna består i att, tillsammans med projektledare och andra montörer, utföra ventilations- och radonåtgärder hos privatpersoner, i flerbostadshus och på arbetsplatser. Tjänsten är fokuserad kring Västerås men vi arbetar runt hela Mälardalen. Du ska ha erfarenhet av ventilationslösningar sedan tidigare. Vi ser helst att du jobbar som underentreprenör med en fast tim-ersättning. Kontakta oss om det låter intressant, så förklarar vi tjänsten och kraven utförligare.

Kontakta oss för mer information.

Övriga tjänster

Om du tror att du kan passa in hos oss ser vi gärna att du hör av dig till oss även om vi inte har någon tjänst utannonserad.

Kontakta oss här.

Tipsa gärna en kompis om Radea