Lediga jobb

Radea är alltid intresserade av trevliga, duktiga och drivna medarbetare. Vi är ute på en spännande resa där vi är i ständig rörelse med fokus på hög kundnöjdhet och stolthet i arbetet. Vi är ett inkluderande företag som värdesätter utveckling och framåtanda. Kontakta oss gärna om du har ett intresse av att jobba med oss, även om ingen utannonserad tjänst passar just nu.

Ventilationsmontör i Stockholm

Vi söker nu en montör för installation av ventilations- och radonutrustning hos villakunder och i flerbostadshus. Arbetet utförs i samarbete med kollegor och med fokus på hög kundnöjdhet och genomtänkta lösningar. Vårt verksamhetsområde sträcker sig runt Mälardalen, med tyngdpunkt i Storstockholm.

Radea är ett företag som 2018 omsatte 32 miljoner kronor. Vi sysselsätter runt 20 personer på heltid i Stockholm och växer årligen genom en utarbetad plan. Vi är måna om att känna glädje och stolthet i vårt arbete och målsättningen är att våra kunder ska känna ett högt förtroende för oss genom alla kontakter. Viktiga ledord är tydlighet, transparens och punktlighet.

Vi söker dig som är en social och lösningsorienterad person. Då vi arbetar nära och inkluderande är det viktigt att du är en lagspelare. Tidigare erfarenheter kan komma från olika hantverk, vi står för upplärning kring våra lösningar under en introduktionsperiod. Du ska vara pålitlig och kommunikativ. Körkort är ett krav.

Vill du arbeta för ett växande företag som sätter personal och kunder i första hand tror vi att vi kan erbjuda dig mycket. Det finns goda möjligheter att själva påverka arbetsmiljön och ta egna initiativ, samtidigt som många strukturer och stöd finns tillhands i alla lägen. Då vi är måna om att hålla en hög kvalitet är det viktigt att alla har det stöd som behövs för att kunna prestera väl.

Skicka gärna in ett CV eller personligt brev som beskriver dig, så återkommer vi inom kort!

Kontakt.

Radea Väst AB söker affärsorienterad VD till Göteborg

Radea Väst AB söker via LENZO en VD till Göteborg

Arbetsbeskrivning
Har du ett brinnande intresse för att utveckla affärer och driva projekt? Radea Väst AB, startade sin verksamhet 2013 och nuvarande VD söker nu nya utmaningar och därför rekryteras nu en ny VD. Verksamheten omsätter idag 5,2 mkr och har 4 medarbetare. Bolaget söker en affärsorienterad VD som kan ta verksamheten till en ny nivå. Bolaget är expansivt med god lönsamhet, det finns en mycket bra organisation och struktur att bygga vidare på.
Som VD har du det övergripande ansvaret för verksamheten, med sedvanliga arbetsuppgifter som ekonomi, budget, uppföljningar, personalansvar, avtalsförfarande mm. Dessutom är dina arbetsuppgifter att göra radon- och ventilationsbesiktningar, skriva åtgärdsförslag samt vara ute på fältet och starta upp installationer och stötta, vägleda medarbetare/underentreprenörer.

Kunskaper
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet inom byggteknik och/eller ventilation. Arbetat mot slutkonsumenter/fastighetsägare samt erfarenhet av teknisk försäljning och projektledning. Eftersom tjänsten innebär ansvar för ekonomi bör du ha relevanta kunskaper om budget och ekonomisk redovisning.
Du har bra datavana och bra kunskaper inom Office, du har B‐körkort och kan flytande svenska i tal och skrift samt baskunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Du har hög initiativförmåga, du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och du ser utmaningar som en möjlighet att växa. Som ledare är du empatisk och lyhörd. Då ett projekts slutresultat hänger på att medarbetarna känner sig involverade, sedda och motiverande så ser vi att du är en lagspelare. Genom ett strukturerat sinne så ser du till att upprätthålla ordningen på arbetet och genom ett analytiskt närmande till situationer så tar du fram strategier för att utveckla affärer.

Ansökan kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2019-03-10. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se
LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.se

Företagsbeskrivning
Radea Väst AB är ett dotterföretag till Radea AB som verkar främst i Västra Götaland/Halland. Företagen är miljöteknikföretag som arbetar med inomhusluft. Det är många hus i Sverige som lider av radonbesvär och dålig ventilation. Genom tre regionkontor är Radea verksamma i 12 län. Radea:s värdegrund bygger på professionalism, förtroende och inspiration och Radea:s kärnvärden är punktlighet och tydlighet samt att de vill göra avtryck hos kunderna. Radea erbjuder radonmätning, radonbesiktning och radonsanering med uppföljningsmätning. Våra kunder är villaägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Ansökningslänk:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/25394

Övriga tjänster

Om du tror att du kan passa in hos oss ser vi gärna att du hör av dig till oss även om vi inte har någon tjänst utannonserad.

Kontakta oss här.

Tipsa gärna en kompis om Radea