Radea, firmamärke

Välkomna Ivan och Joakim

Efter en het sommar är vår säsong igång igen. Till hösten har vi gjort klart med två nya medarbetare, Ivan och Joakim. Vi är oerhört glada över att ha knutit dessa till oss.

Radea, firmamärke

Välkommen Thomas!

Nytt år och ett nytt tillskott Radea. Thomas Thun som ska arbeta ute hos våra kunder tillsammans med våra andra montörer och projektledare välkomnas.

Nu går flyttlasset

Vi har vuxit ur vår lokal och flyttar inom kort till större lokal i Häggvik, Sollentuna. Den 15/6 går flyttlasset till Hammarbacken 4B och alla kunder, leverantörer och vänner är så klart alltid välkomna att hälsa på oss och prata inomhusluft!

God Jul önskar Radea

Tack för 2016!

Ännu ett år har gått och det börjar bli dags för välförtjänt ledighet.

Vi stänger ner verksamheten några veckor, men är tillbaka på banan igen den 9:e januari. Alla mätbeställningar kommer att levereras ut som vanligt.

Välkommen Patrik!

Efter semestern får vi tillskott till personalstyrkan. Vi välkomnar Patrik Karlsson som ska arbeta med monteringar tillsammans med våra projektledare.

Johan Ekeblad, Radea

Ny medarbetare

Nu har vi äntligen funnit den vi söker! Vi välkomnar Johan Ekeblad till Radea.

Vi anställer

Radea växer och expanderar och vi vill bli fler. Du behöver bara vara punktlig, charmig och kunna allt om luft. Och så får du givetvis stå för allt fikabröd första månaden.