God Jul önskar Radea

Julledigt 2017

Imorgon fredag stänger vi ner verksamheten för i år och är tillbaka den 8e januari.

Nu går flyttlasset

Vi har vuxit ur vår lokal och flyttar inom kort till större lokal i Häggvik, Sollentuna. Den 15/6 går flyttlasset till Hammarbacken 4B och alla kunder, leverantörer och vänner är så klart alltid välkomna att hälsa på oss och prata inomhusluft!

God Jul önskar Radea

Tack för 2016!

Ännu ett år har gått och det börjar bli dags för välförtjänt ledighet.

Vi stänger ner verksamheten några veckor, men är tillbaka på banan igen den 9:e januari. Alla mätbeställningar kommer att levereras ut som vanligt.

Semestern närmar sig

Återigen börjar det dra ihop sig till semester och ledighet.

Under juli kan det vara lite svårare att få tag på oss snabbt, även om vi oftast kommer kunna återkomma under dagen. Mellan den 18 – 29e juli är kontoret helt obemannat, och vi kommer under den tiden inte att kunna hantera ordrar eller tidsbokningar.

God Jul önskar Radea

God jul och gott nytt år

Nu stänger vi ner verksamheten några veckor, men är tillbaka på banan igen den 7:e januari.

Radea

Full fart igen

Efter en semester med tveksamt väder i början fick vi några soliga veckor till sist. Nu är alla våra medarbetare tillbaka i arbete, utvilade och hungriga!

Glad sommar önskar vännerna på Radea

Semestertider

Tiden går fort när man har roligt och nu närmar det sig semester. Åtminstone veckorna 29–30. Vill du ha snabbast möjliga hjälp så kan du…

God Jul önskar Radea

God Jul och Gott Nytt År

Nu stänger vi ner verksamheten några veckor. Men vi är tillbaka på banan igen den 7:e januari – redo att återuppta kampen för ett bättre inomhusklimat.