Vilka typer av ventilationsåtgärder genomför vi?

Vi utför ventilationsåtgärder i Göteborg med omnejd till fasta priser

För att bedöma rätt åtgärd behöver vi först veta hur problematiken ser ut och vilka lösningar som kan vara intressanta. I de flesta fall genomför vi ett platsbesök för att titta på fastigheten och diskutera lösningsalternativ. Därefter lämnar vi som regel offerter med fasta priser som du får ta ställning till.

Oftast är det inte särskilt krångligt, och anlitar du oss anstränger vi oss för att du ska bli nöjd. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ventilation i Göteborg och Västra Götaland

Kontakta oss på info@radea.se eller telefon 031-40 17 17. Vi utgår lokalt från Göteborg men täcker in Västra Götaland, Bohuslän upp till Uddevalla samt Halland ned till Falkenberg. Vi utför gärna radonbesiktningar även utanför dessa områden men då mot ett arvode om 2 500 kr inkl moms.

Radea finns även i Mälardalen som också kan hjälpa er vid bokning i Väst om vi inte kan svara. Kontakta kollegorna på info@radea.se eller telefon 08-574 300 00.

Så tycker våra kunder

Radeas personal har mycket bra kompetens om sina FTX-värmeväxlar- och radonsugs-lösningar. Projektering och planering kunde göras på ett mycket bra…
Anders H
1 månad
Mycket trevlig personal och ett proffsigt bemötande. Klar och tydlig tidsplan för min FTX installation och installatörerna gjorde ett bra…
Jonas S
1 månad
Köpte radondosor och upplevde hela processen som väldigt professionell och bra! Bemötandet var trevligt, lyhört och ofta med snabb återkoppling.
Faniel Z
1 månad
Radea hjälpte oss från start till slut och guidade oss genom processen att installera en radonsug. Dem var duktiga och…
Erik T
3 månader
Snabb och bra service. Rekommenderar varmt.
Anna A
3 månader
Hej, De har gjort ett bra arbete, kom i tid och avslutade snyggt.
Ulf H
6 månader

Vi löser luftproblem

Radon

Vi rensar luften hela vägen från grund till nock.

Flerbostadshus

Är du medlem i en bostadsrättsförening eller äger hyreshus?

Ventilation

Smart teknik som får alla i familjen att må toppen.