Mätrabatt till medlemmar

Radonmätning för 340 kr istället för ordinarie pris 565 kr till medlemmar i Villaägarnas Riksförbund.

Radonrabatt till medlemmar i Villaägarnas Riksförbund

Radon är osynligt och doftlöst. Enda sättet att upptäcka det är att mäta.

Om erbjudandet

En överenskommelse mellan Radea och Villaägarnas Riksförbund ger förbundets medlemmar ett kom-igång-erbjudande på radonmätning.

Priser

Storlek på mätpaket Villaägarnas medlemspris Ordinarie pris Din mätrabatt
2 mätpuckar 340 kr 565 kr 225 kr
3 mätpuckar 465 kr 720 kr 255 kr
4 mätpuckar 590 kr 875 kr 285 kr

(Alla priser inklusive moms. Vi levererar fraktfritt inom Sverige.)

Så går det till

Radonmätningen görs med mätpuckar (spårfilmsdosor) som ska ligga hemma i minst 60 dygn. Det kallas för en långtidsmätning.

Har du en enplansvilla räcker det med minsta mätpaketet med 2 st mätpuckar. Har du en stor villa med källare behöver du det största mätpaketet med 4 st mätpuckar.

Instruktioner för var du placerar mätpuckarna, portofritt returkuvert, analys och fullständig mätrapport ingår i priset. Mätpaketet är komplett och uppfyller alla myndighetskrav.

Här kan du se de 6 stegen till en radonfri boendemiljö.

Din rabattkod

Som medlem i Villaägarnas Riksförbund har du särskilda rabattkoder för att handla i vår butik. Om du saknar din rabattkod får du den av oss här.

Erbjudandevillkor

Erbjudandet är inte tidsbegränsat men mätningen måste ske mellan oktober och april för att vara tillförlitlig. Erbjudandets värde är 225 kr inkl moms (för mätpaket med 2–6 st spårfilmsdosor) per medlem.

Vill du ha erbjudandet och få din rabatt?

Gå till luftshoppen och använd din rabattkod i kassan.

Till mätpaketet

Om du har radon

Erbjudande på radonbesiktning

Om mätningen visar att du har förhöjda radonhalter (årsmedelvärde över 200 Bq/m3) i inomhusluften är det nödvändigt att radonsanera.

Men före dess måste du ha en besiktning, så du får reda på varifrån radonet kommer, och vilka åtgärder som krävs. Med denna mätning och vår besiktning kan du söka radonbidrag om halterna i huset överstiger 200 Bq/m3.

Om din mätning visar att du har radon ger vi dig en kostnadsfri radonbesiktning på plats i ditt hus.

Syftet med en radonbesiktning är att ta reda på varifrån radonet kommer, föreslå lämpliga saneringsåtgärder och lämna ett åtgärdsförslag med fast pris som du kan ta ställning till. På plats i huset genomför vi sniffmätningar, gammamätning och luftflödesmätning. Du är med och bidrar med dina kunskaper kring huset.

Erbjudandets villkor

Den kostnadsfria besiktningen utförs i följande län: Halland (ovanför Varberg), Stockholm, Södermanland, Uppsala, Västra Götaland, Västmanland och Örebro. För Blekinge, Jönköping, Kalmar, Kronobergs, och Östergötlands län tar vi ut en besiktningsavgift. Kontakta ditt Radea kontor för mer information.

Ett protokoll från en radonmätning måste finnas tillhands när vi kommer.

Beställ kostnadsfri radonbesiktning

Ring ditt närmaste kontor eller använd formuläret.